Ako kde. U Sedo je to istota. Kto čítal tých pár článkov na mojom zanedbanom blogu tak vie že Parked.com s tým nemá problém. Akceptujú aj 5 clickov na IP ak sú to skutočné a snahy o odrb.
Na konci tehto postu môjho blogu je, že Parked akceptuje backlinky.
http://www.webmasterinter.net/2008/09/p ... -fabulous/Bežne u nich mám expired domény s trafficom a aj som kecal s Donny-m Simontonom čo je vlastne support chlápek a špičkový support. A vravel že s tým problém nemajú. Ono backlinky sa môžu aj budovať ale musia byť relevantné, netlačil by som nezmyselný traffic lebo aj CTR by bolo nízke. Ešte som nečítal jediný článok, kde by niekoho na Parked banli a to som toho čítal už hodne.
Aj som sa ho pýtal keď som mal nejakých 27 clickov od 5tich visitorov a CTR 560% a 16$ na tom zarobených či je to v pohode, tak mi odpísal, že to skontroloval a že tie clicky sú skutočné a nemajú dôvod mi ich neuznať.
To sú výhody Parked.com a Yahoo feedu.
Jedine niektoré domény treba keywordovo doladiť aby bol vysoký CTR (cez 10% čo je pri 2-click systéme a clickoch od 0,2$ hore veľmi pekné). Bežné clicky sú okolo 40-60 centov.