Registráciu na DMOZ-e sme s kamarátom robili asi pred dvoma-troma mesiacmi a doposiaľ nič, jeden známy sa tam snažil zaregistrovať pred cca pol rokom a rovnako stále žiadna odpveď...
Neviete niekto, ako dlho im cca trvá, dokým sa vyjadria?
este by som dodal ze popis a title musis mat absolutne relevantne a s diakritikou a bez chyb inak ti to zamietnu. CItal som uz aj o uplatkoch kedze dmoz ma velky vplyv na google
dmoz je hlavne skorumpovana skupina ludi a vzdy ked sa divam na komenty linkbuilderov tak vsetci len nadavaju, proste neschvalene veci a co horsie ziadna odpoved, preco to tak je, potom clovek neviem ci je zle a co by mal opravit.
Oni boli kedysi fajn. Ja som mal nejaký blog čo bol na free bloghostingu a mal dobrý adult content a schválili mi to asi za 4 mesiace. Ono tá doba sa dá rozumieť kedže tých submissions je mrte. Ale potom som od toho bloghostingu upustil a rozbehol som si WP, pekný úhladný s dobrým obsahom a to mi nepridali za neviem ako dlho takže asi to zamietli. Nap***u je, ze chlapci z dmozu zistili, akú moc majú. Tiež som už niekde čítal, že sa listing neraz kupuje.
ICQ@me (at) 316 274 874
Porovnanie pár populárnych parkovacích spoločností, domain makretplaces, backlinks predaj atď. http://www.webmasterinter.net