Problém s PHP

Programovanie v PHP, Perl, Ruby on Rails, AJAX, HTML, XHTML, CSS, JavaScript, MySQL, Mod Rewrite,...
Virtuln servery

Problém s PHP

Poslaťod tomo41 v 25 Aug 2008 09:41

Mám taký dosť naliehavý a v súčasnej dobe neriešiteľný problém s mojimou stránkou. Nechal som si k nej vytvoriť od známeho redakčný systém, no jemu sa pri tvorbe vyskytlo niečo s čím sa ešte nestretol a nevie si s tým rady t. j. hotovú html šablónu premenoval z .html na .php a stránka prestala fungovať, keď ju zadám do prehliadača zobrazí sa mi len prázdna biela obrazovka.. neviete niekto poradiť?
Obrázok užívateľa
tomo41
Nový člen
 
Meno: Tomáš
Príspevky: 49
Registrovaný: 23 Júl 2008 21:17
Bydlisko: Veľký Krtíš
iTrader:

Re: Problém s PHP

Poslaťod shuwix v 25 Aug 2008 12:33

No neviem. Skôr býva zlé keď si php premenuješ na html lebo keď voláš .php?xxxxxx tak to frčí ale .html/?xxxxxx nefrčí.
S takýmto prípadom som sa nestretol. Ja som lammka takže ti moc neporadím.

Ale nechaj to ako index.php a pustí sa ti to. Pokiaľ neexistuje index.html tak rovno púšťa index.php
ICQ@me (at) 316 274 874
Môj blog je v prdeli, čítajte Dragov, je super, často aktualizovaný a aj sa naučíte aj zasmejete:
http://www.404m.com
Obrázok užívateľa
shuwix
Moderátor
 
Príspevky: 682
Registrovaný: 06 Apr 2008 02:47
iTrader:

Re: Problém s PHP

Poslaťod tomo41 v 25 Aug 2008 13:40

no veď tak to tam mám..
Obrázok užívateľa
tomo41
Nový člen
 
Meno: Tomáš
Príspevky: 49
Registrovaný: 23 Júl 2008 21:17
Bydlisko: Veľký Krtíš
iTrader:

Re: Problém s PHP

Poslaťod Leachim™ v 25 Aug 2008 15:49

Keď sa Ti namiesto .php zobrazí prázdna stránka, tak je v PHP skripte chyba a server má vypnuté chybové hlásenia (Väčšinou)
Obrázok užívateľa
Leachim™
Člen
 
Príspevky: 173
Registrovaný: 29 Júl 2008 15:05
iTrader:

Re: Problém s PHP

Poslaťod tomo41 v 27 Aug 2008 21:41

Vďaka Leachimovi je problém vyriešený, akurát sa vyskytol nový.. :D keď nahráme na FTP súbor .htaccess vždy zmizne...
Obrázok užívateľa
tomo41
Nový člen
 
Meno: Tomáš
Príspevky: 49
Registrovaný: 23 Júl 2008 21:17
Bydlisko: Veľký Krtíš
iTrader:

Re: Problém s PHP

Poslaťod Tom@S v 27 Aug 2008 21:42

to je nastavenim servera ak je vsak funkcia zapnuta nie je to problem, akurat sa to horsie obsluhuje
SEO | Blog o SEO
Nekontaktujte ma ak - temy nemazem, neupravujem -> citajte pravidla
Obrázok užívateľa
Tom@S
Admin
 
Meno: Tomáš
Príspevky: 1840
Registrovaný: 02 Apr 2008 20:25
iTrader:

Re: Problém s PHP

Poslaťod tomasqo v 27 Aug 2008 22:05

On tam je len ti ho nevidíš. Je to nastavením tvojho ftp klienta, skús FlashFXP.
tomasqo
Stály člen
 
Meno: Tomáš
Príspevky: 380
Registrovaný: 10 Apr 2008 15:42
Bydlisko: LM
iTrader:

Re: Problém s PHP

Poslaťod tomo41 v 06 Dec 2008 21:23

no mám new problémik.. mame vytvoreny RS ku stranke, ktory doposial na testovacej stranke fungoval, to jest, ze vsetky stranky pri testovacich clankoch boli vytvorene a isli normalne, ale po presune stranky na normalnu adresu (teda priamo na stranku a nie do externej zlozky kde to bolo testove) pri vytvoreni novych clankoch a novych stranok pomocou RS to sice vytvori odkazy presne ako maju byt, ale po otvoreni sa napise chybova hlaska, ze subor neexistuje... a nevieme ani za nic prist na to v com je chyba..
Obrázok užívateľa
tomo41
Nový člen
 
Meno: Tomáš
Príspevky: 49
Registrovaný: 23 Júl 2008 21:17
Bydlisko: Veľký Krtíš
iTrader:

Re: Problém s PHP

Poslaťod slacker v 07 Dec 2008 18:10

Nemas tam nejak zle nastaveny, resp. po presunuti webu neupraveny mod_rewrite? Prip. ak je to nejaky RS, tak mozno sa nastavuje URL ci cesta k webu v configu a stacilo by ju upravit.
slacker
Nový člen
 
Príspevky: 94
Registrovaný: 10 Jún 2008 00:30
iTrader:

Re: Problém s PHP

Poslaťod pohodak v 09 Mar 2009 21:51

Mám podobný problém, lebže mne sa stránka niekedy zobrazí a niekedy nie:

skúste pozrieť

http://pohodovamatematika.sk/index.php?page=ssn&tema=ssn_1r_07


Vopred diky.
pohodak
Nový člen
 
Príspevky: 1
Registrovaný: 09 Mar 2009 21:42
iTrader:

Ďalší

Späť na Programovanie

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

cron