phpbb3 a seo

Otázky, návody a podpora redakčným systémom ako wordpress, drupal, phpbb a iné.
Virtuln servery

phpbb3 a seo

Poslaťod kiwwisk v 24 Sep 2008 13:54

ahoj,
nahodil som phpbb3 forum ale nepaci sa mi tych milion parametrov v URL, chcelo by to mat pekne seo (napr. ako domainer.sk :)

Skusal som nahodit nejaky modul phpbb seo z francuzkej stranky ale nejako to nechce fachat...
poradite mi prosim v kratkych krokoch, kde a co mam stiahnut a co nastavit aby som mal pekne url?

Vopred dakujem a reputacia ista!
Obrázok užívateľa
kiwwisk
Člen
 
Príspevky: 217
Registrovaný: 04 Apr 2008 09:52
Bydlisko: Trnava
iTrader:

Re: phpbb3 a seo

Poslaťod shuwix v 24 Sep 2008 13:59

Asi si musíš počkať na tom@sa ;)
ICQ@me (at) 316 274 874
Môj blog je v prdeli, čítajte Dragov, je super, často aktualizovaný a aj sa naučíte aj zasmejete:
http://www.404m.com
Obrázok užívateľa
shuwix
Moderátor
 
Príspevky: 682
Registrovaný: 06 Apr 2008 02:47
iTrader:

Re: phpbb3 a seo

Poslaťod Tom@S v 24 Sep 2008 15:06

no ja by som odporucal kuknut na podporu phpbb3.sk pre zaciatok ak sa z toho nevysomaris napis sem presne co nejde, tento mod je dost obtiazny, este poradim ta francuzska podpora je pisana aj anglicky teda ak by si si nahodou stiahol ten fr mod
SEO | Blog o SEO
Nekontaktujte ma ak - temy nemazem, neupravujem -> citajte pravidla
Obrázok užívateľa
Tom@S
Admin
 
Meno: Tomáš
Príspevky: 1840
Registrovaný: 02 Apr 2008 20:25
iTrader:

Re: phpbb3 a seo

Poslaťod kiwwisk v 24 Sep 2008 15:26

no nejako sa mi to podarilo rozchodit, musel som prepisat subory a potom este manualne skopirovat jeden lang subor do 'sk' adresara.

Stiahol som si aj no duplicity mod, ale ten obsahuje len jeden txt subor. Asi je nejaky iny sposob instalacie modulov na ktory som este neprisiel (instalator?)
Obrázok užívateľa
kiwwisk
Člen
 
Príspevky: 217
Registrovaný: 04 Apr 2008 09:52
Bydlisko: Trnava
iTrader:

Re: phpbb3 a seo

Poslaťod Tom@S v 24 Sep 2008 15:34

mody sa instaluju tak ze spravis zmeny popisane v prilzenynch suboroch a pripadne nahras prilozene subory, je to trochu komplikovane, neni to wordpress :)
SEO | Blog o SEO
Nekontaktujte ma ak - temy nemazem, neupravujem -> citajte pravidla
Obrázok užívateľa
Tom@S
Admin
 
Meno: Tomáš
Príspevky: 1840
Registrovaný: 02 Apr 2008 20:25
iTrader:

Re: phpbb3 a seo

Poslaťod kiwwisk v 24 Sep 2008 17:57

Tom@S píše:mody sa instaluju tak ze spravis zmeny popisane v prilzenynch suboroch a pripadne nahras prilozene subory, je to trochu komplikovane, neni to wordpress :)


cize ist rucne a davat sql prikazy cez napr. phpmyadmin?

ach jo
Obrázok užívateľa
kiwwisk
Člen
 
Príspevky: 217
Registrovaný: 04 Apr 2008 09:52
Bydlisko: Trnava
iTrader:

Re: phpbb3 a seo

Poslaťod Tom@S v 24 Sep 2008 18:08

no niektore mody tam maju ale vacsina je riesena tak ze iba sustis subor ten spravi sql a potom ho zmazes
SEO | Blog o SEO
Nekontaktujte ma ak - temy nemazem, neupravujem -> citajte pravidla
Obrázok užívateľa
Tom@S
Admin
 
Meno: Tomáš
Príspevky: 1840
Registrovaný: 02 Apr 2008 20:25
iTrader:


Späť na Redakčné systémy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia