Oplati sa hostovat v zahranici?

Názory a skúsenosti s webhostingovými spoločnosťami a službami. Prezentácia nových webhostingových ponúk a akcií.

Oplati sa hostovat v zahranici?

Poslaťod Tom@S v 28 Okt 2008 16:14

S pribudajucim poctom domen a vacsim trafficom stale viac uvazujem nad hostingom v zahranici. Do oka mi na odporucanie Retala padol tento webhosting s moznostou aj vps. No myslim ze na hosting s miestom 100giga, moznostou tam mat az 100 domen a traficom 1TB(1000giga) je cena 20 dolarov/mesiac uplne super. Neporovnatelna cena k parametrom oproti slovenskym hostingom a to nehovoriac o moznosti mulithostu ktory je u nas asi len jeden, potom jedine nejaky aspon virtualny server ktory vyjde urcite viac ako 230 korun za mesiac. Trochu sa ale bojim rychlosti odozvy a vypadkov databaz pripadne nejakeho odstavenia aj ked 1TB tak skoro neprekrocim :roll: . Vsimol som si ze cim viac ludi zacina hostovat v zahranici aj kvoli castym vypadkom tunajsich webhosterov, ddos utokov a podobne.
Obrázok užívateľa
Tom@S
Admin

Meno: Tomáš
iTrader: 8|0|0
Reputácia: 8
Add reputation pointSubtract reputation point

Re: Oplati sa hostovat v zahranici?

Poslaťod shuwix v 28 Okt 2008 16:39

Určite. U VPS nemám prehľad o službách. Ja mám klasický shared hosting lebo som lamma :) a je to servage a keď mi skončia predplatené mesiace tak sa rozkukám po niečom inom lebo sú to sráči, často padá MySQL, FTPko je často pomalé, e-maily sa prijímaju a odosielajú asi podľa počasia a nálady integráčov, semtam mám nejaké svinstvo na všetkých sajtách, proste sa mi dostanú do FTP a všade si prihodí nejaký dobrák code čo hijackuje browser a pod. Oni síce tvrdia že sú zabezpečený, ale proste mám weby, kde nemám RW atribúty a kukám zrazu htaccess kadečo umožňuje. Tak to všetko dám do poriadku ako pri webmasterinter.net kauze čo tu bola, zmením si passy a za nejaký čas je to naspäť. :) Takže Servage neodporúčam.
ICQ@me (at) 316 274 874

Porovnanie pár populárnych parkovacích spoločností, domain makretplaces, backlinks predaj atď.
http://www.webmasterinter.net
Obrázok užívateľa
shuwix
Moderátor

iTrader: 2|0|0
Reputácia: 15

Poslaťod Tom@S v 31 Dec 2008 01:23

momentalne mam kupeny hosting aj u dreamhost vsetko unlimited a to len za 10 dolarov na rok.STaci pri registracii dat kod 777 a je to. Ma niekto s nimi nejake skusenosti cital som ze na zaciatku roka bol jeden niekolko hodinovy vypadok ale inak celkom ok. Za taku cenu (hovorim o normalnej 6 dolarov necelych) nenajdete hosting ktory vam da take parametre. Uvazujem ze v pripade vacsieho mnozstva domeny by som ich kludne kupoval napriklad cez forpsi a iba ich tam smeroval a zahranicne to iste.
Obrázok užívateľa
Tom@S
Admin

Poslaťod webfactory v 01 Jan 2009 12:19

Ak je taka nizka cena - nie som si isty kvalitov.
Ja mam skusenost s lac.hostingom v USA kde je vsetko unlimited (disk,trafik..), a za 4,94 $/mes.
Dokonca k hostingu mas domenu zadarmo.
Ked vsak prislo na lamanie chleba,dozvedel som sa ze na jednom serveri su host.viac ako 100domen.
Je sice pravda ze za6mes.som zbadal only 2 vypadky, ale asi je len otazka casu ak to zacne niekto uzivat doslovne to unlimited a nasackuje im tam filmy na stahovanie.Po-tom je uz kolaps asi isty.
Obrázok užívateľa
webfactory
Člen

Reputácia: 4

Poslaťod Tom@S v 01 Jan 2009 12:27

no tak ten dreamhost bezi uz tusim 10 rokov a normalna cena je 10/mesiac hento bola len nejaka promo akcia
bezi mi tam www.svorada.com :-D
Obrázok užívateľa
Tom@S
Admin

Poslaťod ser1a v 03 Jan 2009 00:12

80% webov hostujem v zahranici a som spokojny. 99,9%uptime,rychla podpora,ochota pomoct.
Momentalne som spokojny aj s websupportom,a neskutocne sklamany s gigaserverom
ser1a
Vyhodený

iTrader: 1|0|0
Reputácia: -1

Poslaťod webfactory v 12 Jan 2009 01:20

Mozes napisat kde a hl. za aku cenu?

ser1a píše:80% webov hostujem v zahranici a som spokojny. 99,9%uptime,rychla podpora,ochota pomoct.
Momentalne som spokojny aj s websupportom,a neskutocne sklamany s gigaserverom
Obrázok užívateľa
webfactory
Člen

Reputácia: 4

Poslaťod Oliv@e v 14 Jan 2009 12:57

Ja idem rozbehnut sluzbu pre CZ a SK trh a tiez hladam vhodneho hostera. Tvoj Tip sa mi pozdava.
Len sa bojim prenosovej rychlosti cez hranice a na webtrhu som cital, ze ,ked tam je nelegalny obsah tak zablokuju pristup. Jedna sa hlavne, ak niekto prevadzkuje upload sluzby a zdielane uzivatelske video. Druha moznost sa mi pozdava websupport a ich vps programy s tym, ze sa da alternativne prejst na vlastny server v pripade, ze vps nebude stacit kapacita disku.

Tiez jedna z vhodnych moznosti je najst sluzbu u CZ webhostingov a na webtrhu je dost tipov.
Oliv@e

iTrader: 0|0|0

Poslaťod Tom@S v 14 Jan 2009 13:10

len pozor pretoze niektore hosty ako hostingsolutions maju servery inde tito konkretne v taliansku a su s tym dost problemy.
Obrázok užívateľa
Tom@S
Admin

Poslaťod ser1a v 18 Jan 2009 22:07

hostigation.com lunarpages.com ceny mas tam
ser1a
Vyhodený

iTrader: 1|0|0
Reputácia: -1

Ďalší

Späť na Webhostingy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia