. Vsimol som si ze cim viac ludi zacina hostovat v zahranici aj kvoli castym vypadkom tunajsich webhosterov, ddos utokov a podobne.
. Vsimol som si ze cim viac ludi zacina hostovat v zahranici aj kvoli castym vypadkom tunajsich webhosterov, ddos utokov a podobne.
a je to servage a keď mi skončia predplatené mesiace tak sa rozkukám po niečom inom lebo sú to sráči, často padá MySQL, FTPko je často pomalé, e-maily sa prijímaju a odosielajú asi podľa počasia a nálady integráčov, semtam mám nejaké svinstvo na všetkých sajtách, proste sa mi dostanú do FTP a všade si prihodí nejaký dobrák code čo hijackuje browser a pod. Oni síce tvrdia že sú zabezpečený, ale proste mám weby, kde nemám RW atribúty a kukám zrazu htaccess kadečo umožňuje. Tak to všetko dám do poriadku ako pri webmasterinter.net kauze čo tu bola, zmením si passy a za nejaký čas je to naspäť.
Takže Servage neodporúčam.

ser1a píše:80% webov hostujem v zahranici a som spokojny. 99,9%uptime,rychla podpora,ochota pomoct.
Momentalne som spokojny aj s websupportom,a neskutocne sklamany s gigaserverom

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia