google ma v poslednej dobe celkom nahneval
Snažil som sa spraviť stránku, ktorá zisťuje ukazuje ip adresu, OS, hostname. Okrem toho som sa celkom natrápil s geolokáciou a zobrazením pozície zistenej IP na google mapke. Frázy moja ip, ip adresa, zistenie ip adresy a pod majú v googli celkom slušný počet vyhladávaní za mesiac a pre túto frázu tam nie je moc veľká konkurencia. Prvé dni bola stránka na prvej strane pre hľadanú frázu. Potom som chybou v HTML editore prepísal stránku indexom inej stránky.. Pokial som si všimol, že táto stránka je prepísaná inou, tak to google stihol indexovať. Všetko som potom napravil a za také 2 dni to google znova indexol. Ale s tým že moja stránka sa prepadla asi na 10 stranu. Tak som stránku potom regol do pár katalógov, ale zjavne nepomohlo. Pred sandboxom aj po sandboxe som mal na stránke čiastočne upravený text o ip adrese z wikipédie. Môže aj toto negatívne pôsobiť pre google ako duplicitný obsah avšak ten istý text som tam mal aj keď som bol v google pre dané kľúčové slová na prvej strane aj teraz keď som na xy-ntej strane... Okrem toho je moja doména vcelku mladá - 29.10.2009... Viete mi poradiť čím to môže byť spôsobené a ako sa z tejto šlamastiky dá dostať? Viem, že to asi tak rýchlo nepôjde.. Registrácia do katalógov, backlinky, zmeniť obsah, znížiť počet kľúčových slov na stránke? url mojej stránky je http://www.moja-ip.sk
Ďakujem pekne za akúkoľvek pomoc