na to je este cas ked sa rozhnem ludi prilakat aj za peniaze tak aby tu aj cosi bolo dsl to ma fest drahe http://dsl.sk/advertising.php ale nejaky banner by bol asi lepsi na webtrhu je moznost bocnej reklamy za prijatelnu cenu
Textový inzerát - max. cca 20 slov, zvýrazněný nadpis, odkaz, malá ikonka. 1 500,- Kč / měsíc
ja som rozmyslal tak ze reklama je tam lacna a navstevnost velka, ale ja tam osobne nechodim je to fakt raz za rok takze preto sa pytam.Azreal co myslis?
Myslim si, ze toto je velmi specificka oblast, ktora by sa na warez forach velmi nepresadila.
Radsej by som skusil dohodnut nejaky druh spoluprace s forami typu czemoney. Konkurencia to pre nich nie je, pretoze domenami sa nezaoberaju a su tam prave ludia, ktorych cielom je viac ci menej si zarobit, tak preco nie na domenach?
aha pravda super diky. Inak uz sa mi rysuje reklama ktoru este nebudem uvadzat nepojde ani tak o obrovku navstevnost ale budu to snad citat aj nejaki domaineri tak som pisal s adminom a vyzera to tak ze tam skusim hodit banner na nejaku dobu za peniaze