Hľadám php a mysql kódera

Ak hľadáte platenú pomoc s designom, programovaním, či inou službou.

Hľadám php a mysql kódera

Poslaťod hecoravi v 12 Mar 2009 12:58

Požiadavky
Pošlite mi email na hecoravi(zavinac)azet.sk obsahujúci nasledujúce údaje :
- do kedy ste schopný web naprogramovať
- vaše doterajšie referencie
- zaklady css a html
- predbežnú cenu
- odkiaľ ste a spätný kontakt

Mám záujem o vytvorenie webu. Mám veľký počet klientov, ktorý stále vytvárajú nové a nové ponuky na svoje služby. Chcem pre nich vytvoriť administráciu a stránku na ktorej by sa ich ponuky chronologicky zobrazoval podľa aktuálneho času. Nič zložite, je to tak povediac úloha na koniec kurzu programovania ...

Nehľadám grafika ale kódera. Grafika by mala byť veľmi veľmi jednoduchá.

( ? za pomlčkou znamená niečo naviac, čo by som chcel. No ak to neviete urobiť, nevadí. Pošlite mi vašu ponuku aj tak. )

Frontpage

- chronologické zobrazovanie ponúk klientov k aktuálnemu dátumu. Ak napr. Klient dá ponuku ktorá bude aktuálna až do 10.10.2010 a druhý klient dá ponuku aktuálnu do dňa 9.10.2010 a píše sa dátum 5.10.2010, ponuky sa zobrazia nasledovne
-- 9.10.2010 -- ponuka
-- 10.10.2010 -- ponuka
Ako sa ponuky blížia k aktuálnemu dátumu, tak sú za sebou zobrazené. Ponuky ktoré sú po aktuálnom dátume sa nezobrazujú.

- ponuky klientov obsahujú údaje – čas, miesto, názov ponuky, krátky popis, (možno pár ďalších údajov)
- RSS výstup stránky
- zobrazovanie informácii o klientoch – adresa, popis klienta, možno pár ďalších špecifických informácii
- vyhľadávanie medzi klientami podľa miesta kde sídlia a mena klienta
- ? - SEO friendly url
- ? - zobrazovanie informácii o klientoch – galleria, predchádzajúce ponuky, ...
- ? - zobrazovanie informácii o klientoch – mapa. Schopnosť skombinovať s google maps veľmi výtaná
- ? – na hlavnej stránke rozdelenie klientov do 2 častí, podľa krajiny pôvodu (klientami sú Česi a Slováci )

Administrácia admina
- vytváranie účtov pre klientov
- editovanie účtov klientov
- editovanie hesiel klientov

Administrácia klientov
- vytvorenie novej ponuky
- editovanie informácii o sebe (meno, popis, sídlo, ...)
- ? – vkladanie obrázkov

Čakám na vaše ponuky, všetky sú vítane.

Viac informácii a lepšie zasvätenie do problematiky po prvom kontakte.
hecoravi
Nový člen

iTrader: 0|0|0
Reputácia: 0
Add reputation pointSubtract reputation point

Re: Hľadám php a mysql kódera

Poslaťod SH code v 16 Sep 2009 16:17

schopnosť skombinovať s google maps - toto je u mňa v tom čo píšeš jediný otáznik. seo-friendly url som ešte nerobil, ale viem ako na to. to je u mňa druhý teoretický otáznik, ale je to len záležitosť, ktorej nastavenie by vyžadovalo pár pokusov.

s ničím z toho ostatného by som nemal problém.
odhadovaný čas - 1-2 týždne.
odhadovaná cena: 500-800 eur, podľa dohody a podľa upresnenia celého mechanizmu a prípadných ďalších požiadaviek.

ale všeobecne povedané v tej stránke nevidím problém, za tie dva týždne by sa to malo bez problémov stihnúť a bude to na webe. ak máš záujem, napíš mi na mail

midnight.st@gmail.com

bonus: dizajn webu a grafika, ak by si chcel. mohlo by to byť mierne viac než len css.
SH code
Nový člen

iTrader: 0|0|0
Reputácia: 0
Add reputation pointSubtract reputation point

Späť na Ponuka práce

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia