Google zacal opat penalizovat predaj odkazov

Diskusia o vyhľadávačoch ako Google, MSN, Yahoo, Seznam, Centrum a iné.
Všetko o zmenách, ktoré ste postrehli, relevancia výsledkov, vedľajšie produkty,..(nie SEO).

Google zacal opat penalizovat predaj odkazov

Poslaťod Tom@S v 10 Sep 2008 00:36

V poslednej dobe som si vsimol castu zmenu PR mimo obdobia aktualizacie. zrejme google zacal opat penalizovat, teda nie zrejme ale urcite, len tazko povedat v akom velkom mnozstve. Postrehli ste nieco ti co predávate odkazy? Ja osobne ano, nastastie nie na svojich weboch
Obrázok užívateľa
Tom@S
Admin

Meno: Tomáš
iTrader: 8|0|0
Reputácia: 8
Add reputation pointSubtract reputation point

Re: Google zacal opat penalizovat predaj odkazov

Poslaťod onkel1 v 14 Jan 2009 21:02

Postrehnúť sa to dá najma na stránkach ktoré použili na predaj odkazov "Baclinks" (snáď som to neskomolil) V poslednej dobe penalizovali enormné množstvo stránok s týmto systémom. Myslím že to nieje len kvôli backlinks ale kvôli kombináci viacerých takýchto firiem. Je ich viacej a ostatné platia len úbohých pár centov a preto ich mali niektorý borci viacej teda to v očiach googlu pehnali .....
onkel1
Nový člen

iTrader: 0|0|0
Reputácia: 0

Re: Google zacal opat penalizovat predaj odkazov

Poslaťod shuwix v 15 Jan 2009 18:11

Ja som padol z PR3 na PR2. Možno preto, že som zabudol odstrániť TLA code. :)
A hlavne mi padol počet SE návštev asi na 1/4. Stratil som síce nejaké PR lilnky ale veľa som ich získal. Domnievam že google penalizuje aj predajcov.
ICQ@me (at) 316 274 874

Porovnanie pár populárnych parkovacích spoločností, domain makretplaces, backlinks predaj atď.
http://www.webmasterinter.net
Obrázok užívateľa
shuwix
Moderátor

iTrader: 2|0|0
Reputácia: 15

Späť na Vyhľadávače

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia