Diskusia o vyhľadávačoch ako Google, MSN, Yahoo, Seznam, Centrum a iné. Všetko o zmenách, ktoré ste postrehli, relevancia výsledkov, vedľajšie produkty,..(nie SEO).
V poslednej dobe som si vsimol castu zmenu PR mimo obdobia aktualizacie. zrejme google zacal opat penalizovat, teda nie zrejme ale urcite, len tazko povedat v akom velkom mnozstve. Postrehli ste nieco ti co predávate odkazy? Ja osobne ano, nastastie nie na svojich weboch
Postrehnúť sa to dá najma na stránkach ktoré použili na predaj odkazov "Baclinks" (snáď som to neskomolil) V poslednej dobe penalizovali enormné množstvo stránok s týmto systémom. Myslím že to nieje len kvôli backlinks ale kvôli kombináci viacerých takýchto firiem. Je ich viacej a ostatné platia len úbohých pár centov a preto ich mali niektorý borci viacej teda to v očiach googlu pehnali .....
Ja som padol z PR3 na PR2. Možno preto, že som zabudol odstrániť TLA code. A hlavne mi padol počet SE návštev asi na 1/4. Stratil som síce nejaké PR lilnky ale veľa som ich získal. Domnievam že google penalizuje aj predajcov.
ICQ@me (at) 316 274 874
Porovnanie pár populárnych parkovacích spoločností, domain makretplaces, backlinks predaj atď. http://www.webmasterinter.net