Aké máte skúsenosti s webhostingom u ElbiaHosting.sk ? Podpora, výpadky, ochota pracovníkov, atď, atď...
Díky
MOBILforum.sk - všetko o mobilnej komunikácii, riešenie problémov s mobilnými telefónmi MOBILburza.eu - online burza mobilných telefónov, príslušenstva a služieb z oblasti mobilnej komunikácie
Ja tam taktiež hosťujem už takmer rok. Problemy žiadne, dlhodobé výpadky (pol hodiny ) sú dopredu oznámené. Podpora je takmer dobrá, odpoveď som vždy dostal do 15 min.
MOBILforum.sk - všetko o mobilnej komunikácii, riešenie problémov s mobilnými telefónmi MOBILburza.eu - online burza mobilných telefónov, príslušenstva a služieb z oblasti mobilnej komunikácie
Este k tym vypadkom, pol hodiny sa mi zda dost dlhy vypadok na plateny hosting, aj ked ho dopredu oznamia. Ide o vypadky na udrzbu? V akom case byvaju tieto vypadky, rano, v noci? A ako casto?