Adsense ci Etarget?

Rady a skúsenosti s používaním internetovej reklamy.
Adsense, etarget, directo, obchod s odkazmi a bannerovou reklamou na webe, virál marketing,...

Re: Adsense ci Etarget?

Poslaťod Jana v 18 Máj 2009 10:18

Etarget??? Ze sa o nom vobec bavite. Myslia si ze vsetko vyzehlia tym ze povedia OSPRAVEDLNUJEME sa. Z Adsense mi peniaze nikdy nemeskali NIKDY. Z estergetu mi meskaju stale. Je to nieco strasne. Stale len slubuju ale skutek utek. Peniaze si zarobite ale bohuzial vam ich nema kto vyplatit. Pred 2 tyzdnami mi slubili zalanie penazi za MAREC. je 18.5. a peniaze este ani neboli odoslane. Nikomu ETARGET neodporucam. je to len strata casu.
Jana
Nový člen

iTrader: 0|0|0
Reputácia: 0
Add reputation pointSubtract reputation point

Poslaťod brian v 18 Máj 2009 10:55

uz som sa to pytal v inom prispevku, ale o aku sumu ide?
Obrázok užívateľa
brian
Domainer

Meno: Brian
iTrader: 7|0|0
Reputácia: 1

Poslaťod Kusi v 11 Sep 2009 22:14

jednoznacne viac etarget, treba tam mat aktivovany kontext a mam tam 3x väcsie zarobky
Kusi
Nový člen

Meno: Tomáš Kusenda

Poslaťod brian v 12 Sep 2009 09:48

ja tiez odporucam etarget, kvoli tomu ze na slovensku ako kusi pise kontextu - vyssie zarobky
Obrázok užívateľa
brian
Domainer

Poslaťod Marty_SVK v 12 Sep 2009 09:58

Ono je to hlavne podla toho na aky web to chces pouzit. Napr. ja mam zopar webov so zabavou, kde je teda podla mna omnohe lepsie pouzit google adsense pretoze si nastavim len zobrazovanie banner, vdaka tomu je velmi vela klikov, aj ked cena za klik je mensia ako u etarget. Vyhodou adsense je hlavne relevantnost, kedze maju omnoho viac inzertov ako etarget. No na take weby o vsetkom by som asi pouzil etarget(kde sa mi zda vacsia cena za kliky ako u adsense). No velkou vyhodou etarget je podpora, ktora je takmer okamzita, narozdiel od adsense, kde je nulova.
Zabav sa hraním online hier / pc hry, hry na stiahnutie na Gamestar.sk
Obrázok užívateľa
Marty_SVK
Nový člen

iTrader: 1|0|0

Poslaťod brian v 12 Sep 2009 10:12

adsense ma tiez dobru podporu len trosku dlhsie trva ich odpoved - ale zase na druhu stranku, tym ze maju velky pocet inzerentov - chapem taku dlhu odozvu,
Obrázok užívateľa
brian
Domainer

Poslaťod R0nnIe v 26 Dec 2009 17:27

Mne sa zda ze etarget podvadza, ide o to, ze som si vytvoril novy projekt, kde zatial nik nechodi je tam reklama etarget, ale u kamarata a tak isto v praci som skusal kliknut na reklamu a nezapocitalo mi ziaden klik za ten den. Inokedy ked som zas skusal tak mi zaratalo napriklad jeden, a tak... zda sa mi to zvlastne.

Co sa tyka adsense ten mi zatial menej ako 8centov za klik nedal. Najviac mi dal 65centov za jeden klik ale tiez berie len jeden klik z jednej IP za urcity cas.
R0nnIe
Nový člen

Poslaťod brian v 26 Dec 2009 22:42

roonie - a co cakas ked si sam priznal ze si klikas na reklamy :) bud rad ze uz nemas zrusene konto
Obrázok užívateľa
brian
Domainer

Poslaťod R0nnIe v 27 Dec 2009 14:28

Neklikam si sam na reklamy, islo mi o to ze som vytvoril novy projekt a chcel som zistit kolko da etarget za klik, u kamarata tory ma uplne inu ip som klikol na reklamu a nic mi nezaratalo, potom som to skusil v robote a zase nic. Robil som to preto lebo sa mi to nezdalo, a nie preto ze by som si isiel naklikat niejake peniaze. Okrem toho ma aj zaujmalo ze ci mi reklama funguje, lebo som ju robil cez XML a doma som klikat koli zablokovaniu uctu nechcel
R0nnIe
Nový člen

Poslaťod brian v 27 Dec 2009 23:54

prisiel si na stranku, bez toho aby si cokolvek urobil - hned si klikol - to by ti nezaratal asi nikto - moj osobny nazor, toto by sa ti stalo aj u adsense - vyskusaj a uvidis sam
Obrázok užívateľa
brian
Domainer

PredchádzajúciĎalší

Späť na Internetová reklama

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia