2x domena HELD

Voľná diskusia na tému domény, zaujímavosti a novinky zo sveta domén.

Re: 2x domena HELD

Poslaťod ladislav2 v 08 Jún 2009 17:48

Uz som to poriesil inak, a domena sa neda registrovat aj ked bola 2x v helde a uz je volna.
ladislav2
Nový člen

iTrader: 0|0|0
Reputácia: 0
Add reputation pointSubtract reputation point

Poslaťod slacker v 09 Jún 2009 00:07

Ako som uz pisal vyssie, takuto domenu som kedysi registroval a to dokonca cez registratora, ktory ju mal 2x v HELDe. Jediny problem bol, ze SK-NIC pozadoval najprv domenu zaplatit, az potom povolil jej (znovu) zaregistrovanie. Ked mali peniaze na ucte, nebol ziadny problem (iba si to chceli poistit). Neviem posudit ci je to takto podla pravidiel, ale tolko moja skusenost.
slacker
Nový člen

iTrader: 1|0|0

Poslaťod ladislav2 v 12 Jún 2009 11:45

Dnes som si vsimol na sk-nicu taku spektakularitu. Iba som cekoval domenu pre jeden projekt, a znicoho nic mi nabehla v sk-nic lupe (to popup okno co sa zobrazi ked overujete domenu) ina domena aku som ziadal, session.sk, zhodou okolnosti Brianova domena, o ktorej tu uz pisal. Samozrejme, ze ju chytila Elbia.

Takze v sk-nicu to maju trochu blbo naprogramovane, pretoze tie ich bajecne elbiacke roboty dokazu spravit to, ze sa requesty co posielaju uzivatelia a tie roboty, pomiesaju. Gratulujem sk-nic, o jeden dovod naviac, vam tam spravit reorganizaciu, lebo je to ako na baterky.
ladislav2
Nový člen

iTrader: 0|0|0

Poslaťod Tom@S v 13 Jún 2009 15:49

miesaju sam im sessiony, aspon vidis ake domeny sa chytaju
Obrázok užívateľa
Tom@S
Admin

Meno: Tomáš
iTrader: 8|0|0
Reputácia: 8

Poslaťod voodoo v 26 Nov 2009 02:49

Pokial bola viackrat v helde, je nutne najprv uhradit ciastku registratorovi a nasledne poziadat registratora, nech poziada SK-NIC o vynimku z pravidiel.
voodoo
Nový člen

iTrader: 1|0|0

Predchádzajúci

Späť na Všeobecne o doménach

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia